публикуване на статия| * | #|публикуване на коментар
VIP ЗОНА| |ПРАВИЛА| |Официални изявления | | | |
***

неделя, 15 ноември 2009 г.

Китарни величия

Урааа..... най-после Админа се раздели с въображаемите си китари и реши да премине към истински такива! За решителната стъпка на виртуозния еснафин научихме от папарашка снимка от случаен клиент на заведението Яев (Соколица).
На развихрилия се купон в петък 13-и, където караоке финалистите се надпяваха ожесточено и в неравна борба се бяха вкопчили упадъчния попфолк и прогресивния Rock от минало и по- ново време реши да развее грива и да усуче жици и нашия Админ.
Обективът на случайния посетител на заведението е уловил моментът, в който става ясно, как дамите се наслаждават на виртуозните умения на нашия герой, докато караоке финалистите дерат гърла пред "безпристрастното" жури.
....От край време мацките си умират да крещят и да късат дрехите си пред дългокоси рокаджии с китари излъчващи имидж на вечните немирни момчета пет пари не даващи за това, какво мислят родителите им за бъдещото им развитие.
Явно такъв се оказа и нашия Админ.


Злите езици говорят за назряващ конфликт в семейното обкръжение на Rock звездата
породен от новото му увлечение. Предполага се, че недоволството е провокирано от засилващите се финансови разходи на Rock динозавъра по елитни китарни марки и скъп датски тютюн, който в следствие на финансовата криза и спекуланти в тютюневия бизнес изчезнал от западните пазари и сега тютюневи дилъри го пласират на черно на баснословни цени. Но нашенецът е твърдо решен да запази новата си страст.

На втората случайна снимка от случайния клиент на заведението ясно се виждат предпочитанията към марката Gibson, известна с това че изработва китари и по поръчка на още други Rock знаменитости.

7 коментара:

  1. ХАААА......ХАХА!!!!
    :-))))))))))))
    Как само си ме нагласил, NickiNight, ама както е казал народът - Волът рие, на гърба му пада, та сега - хак ми е:-)))))))))
    Благодаря за умелият фотомонтаж- за това че си изчистил кристалите "Сваровски" от ремъците на китарите, с което ми спести поне един семеен скандал :-))).
    Виж- с датския тютюн положението е сериозно, След крупните сделки на борсата миналата седмица, от мистериозния купувач, който буквално изкупи пурите в цяла югоизточна европа, пазара изпадна в такъв колабс, че специалистите прогнозират успокояване чак след половин година :-( . Добре че е есен, та попушвам есенна шумица :-)

    ОтговорИзтриване
  2. ...моля,моля..винаги на вашите услуги.Колкото до скъпите кристали по ремъците нямам логично обяснение защо не са излязли пред обектива. Явно това е един от поредните фотографски феномени, който трябва да прибавим в папката "The X files".
    ...И ако питате мен добре че не са излезнали защото от светлината такива блицове щяха да се получат че нямаше да можем да се насладим на снимките в детайли.

    ОтговорИзтриване
  3. УУУУУХААААААААА

    ОтговорИзтриване
  4. ЛЕЛЕЛЕЕЕЕ КАКААВ КУПООН БРАВООООООООООООО

    ТИХОМИР

    ОтговорИзтриване
  5. Леле мале!!! Кога излиза Албумът? Като за вътрешни хора и близки дружки на Админа ще има ли промоционални дискове с екстри и автограф???

    ОтговорИзтриване
  6. NickiNight, от ново поздравления за перфектният колаж! Пиша това с едвам прикрита жлъч и завист :-( Вчера нашият побратим Тихомир ми звънна с молба да му предам някой друг урок по китара :-( Много беше въодушевен и настойчив:-))))
    getzpipes, мара бе, жив ли си??...еееее....какво време дойде- да си общуваме по блоговете :-( срамотЪ!!!

    ОтговорИзтриване
  7. ...моля моля, както и по - горе казах винаги на Вашите услуги. Пък ти за уроците недей отказва, все ще се намери някой та макар и пишман китарист я да посвири я да преподаде някой друг акорд....

    ОтговорИзтриване

емотиконка се вмъква, като се постави символният и еквивалент в коментара
Можете да използвате някои HTML маркери, например:
<b></b>, <i></i>, <a href=""></a>
Как се публикува коментар, подробно е обяснено тук