... в процеса на преговори , твърдят очевидци, се наложило нашата съгражданка да впрегне целият си чар и обаяние пред коравосърдечната швейцарка... пробивът в преговорите обаче станал факт, чак след като Милка опитала от лютата Сопотска гюловица , под звуците на популярна песен от Ирина Флорин...
Като резултат- бе сключено дългосрочно споразумение за нова визия на световно известната крава...
Публикувал: "Сопотски Еснафъ"
Трябваше Таня Славова да накара и някоя швейцарка да застане до кравата, че да се снима с нея. И тогава щяхме да имаме материал за коментар.
ОтговорИзтриване...Чувал съм, че в Швейцария и други подобни страни кравите били по-красиви от жените им. Тъкмо за това нямаше да е лошо да видим и една швейцарка до лилавата крава, да видим дали бихме харесали кравата.:-)
ОООООО Гена благодаря, най накрая и аз си имам шега !!! А що се отнася до искането на Ники имам само снимки с швейцарци и французи ( мъже де ... )той като ходи в странство с мъже ли се снима?
ОтговорИзтриване"..той като ходи в странство с мъже ли се снима?"
ОтговорИзтриванеТой като ходи не подбира. Снима се със всякакви.
Стига да са интересни.
NickiNight каза...
ОтговорИзтриване"...Той като ходи не подбира..." !!!
МАЛИИИИ.... требе да внимаваме, че не подбира
:-))))
Slavova каза...
ОтговорИзтриване"...имам само снимки с швейцарци и французи ( мъже де ... )..."
ТЕ ПЪК ЕДНИ МЪЖЕ!?(французите де...)
:-))))
хайде кмета да почерпи за рекламата
ОтговорИзтриванеха наздраве
ОтговорИзтриванеНе знам дали е коравосърдечна, или по-скоро е кравосърдечна тази швейцарска крава. Но нещо не виждам тиролски мотиви. Гена спиш.
ОтговорИзтриванеКравосърдечна :-)))) ХаХаХа!!!! ...
ОтговорИзтриванеМного добре казано!!!
Изводът е:
ОтговорИзтриванеНЕ ЯЖТЕ ШОКОЛАД!!!
ЩЕ ПОЛИЛАВЕЕТЕ!!!
:-)
Аз пък забелязах, че веждите на кравата са много добре оформени!
ОтговорИзтриванеХа Ха Ха ..............Ха Ха!!!
ОтговорИзтриванеВЕРНО БЕ-АХА ДА ТИ ПРОГОВОРИ :-)))))))))