Тежки, изпълнени с много тежък труд четвъртъци .... и не само...четвъртъци...
от 27 май 2010 г. и Петко се сдоби с членска карта ...
Ръководството веднага да качи още информация и снимки !!!
Да ни е жив и здрав, че работаааа го чака ... още снощи му възложихме...
-------------------------------------------------------------------------------------
вметка от esnaf sopot
Позволявам си да вмъкна няколко снимки в публикацията на Таня Славова, че както са тръгнали да се роят статии, ще се налага да измисляме награди за 200-тна публикация, ненамислили още награда за 100-тната

Ей така се става "еснафин"! Тертиплийската!!!

Както си му е реда, новият еснафин бе обилно очернен от нашего председателя, под бурните аплодисменти на останалите еснафи...
Админът най-тържествено обещава да направи авторска галерия на най-новия еснафин
Админът също уточнява че галерията ще бъде направена в шоково кратък срок- за време, не по-дълго от времето за направа на чирени за нож
И музикален поздрав, специално за Петко-Mike Oldfield - Moonlight Shadow
ДОБРЕ ДОШЪЛ В ГНЕЗДОТО НА ОСИТЕ!!! И да спазваш 10-те еснафски ЗАПОВЕДИ!!!
ОтговорИзтриванеShte kachim snimki v nai-skoro vreme
ОтговорИзтриванеPozdravi direktno ot HEMUS-aaaaaa!!!!!
Pricachihme se tuka kam edin NATO-vski survar ;-)))))
Za tui i pisha na latinitza, dano admina ne me rezne ;-(
Много сте го начернили човека нещо....
ОтговорИзтриванеКато ги гледаш тия кадри да си помислиш, че не в занаятчиско сдружение влиза клетия еснафин, ами в някаква организация на коминочистачите "Черен Петър".
Добре, че като се оеснафявах аз камината гореше, та на другаря председател не му стискаше да бръкне в нея та да извади сажди...
P.S.....
И тоя админ не може да си начеше крастата, като си редактира собствените публикации, ами взе че почна да я чеше и с публикациите и на другите еснафи..
Не зная къде се крие генезиса на трудно прикриваната омраза на ‡† Nicki † Nnight †‡ към админа, и пораждаща злостни нападки при всеки удобен и неудобен случай!?
ОтговорИзтриванеЕ хайде холан.....??!
ОтговорИзтриванеЗлостни нападки.!!!...
От кога станаха злостни. Те са си просто нападки :-))))) не са били злостни.
Другарю админе,
Откакто те порицаха заради неуместни писания в сроден нам форум(да му се свети името). Доста тънкообидлив взе да ставаш.
Заподозирам тук негативна кампания с много пари, с цел-омаскаряване на нашето иначе добронамерено форумче. А също така, и омаловажаване на успешното излагане на еснафите на две поредни изложби!!!
ОтговорИзтриванеНе зная кой ти плаща net-а ;-) за да ги пишеш тези гнусни пасквили по адрес на отруденного админа!?
Че си беше успешно - успешно беше
ОтговорИзтриванеЧе си беше излагане - ...излагане беше
Еми така е. На някого сим картите....
На другиго net-а кой както се договори.
Ники, само кажи, че искаш да те очерним и тебе, така ще те омаскарим, че и майка ти няма да може да те познае :)))
ОтговорИзтриванеДа сте ме начернили, когато е трябвало...сега и да ме черните файда няма...
ОтговорИзтриване............пък и за да ме черните ще трябва първо да ме изключите и после пак да ме приемете, че да хване дикиш както се казва.
Ники , тая работа с очернянето , спокойно можем да я свършим и без да те изключваме . По моите скромни , малко замъглени от дружеската почерпка спомени , ти сам повдигна въпроса за възлагане на персонални задачи , което ме подсеща , че камината отдавна не е чистена.... И не се заяждай с админа , че по случайст той е и член на управителния съвет . Като се замисля , колко още места в еснафа се нуждаят от хигиенизация , жална ти майка....
ОтговорИзтриван准 Nicki † Nnight †‡ , само че чисти камината до 17,00 часа, че след туй никой не смее да се наведе, не да я почисти, ами и огънче само да и подаде :-))))))))
ОтговорИзтриванеХей,това с почистването ми прозвуча доста еротично!!! Не си спомням но при приемането на Ники в еснафа той май че не е обявил майсторската си професия!Може да му се спретне едно майсторско за коминочистач !!!
ОтговорИзтриванеЛеле,Кириле колко си прав!
ОтговорИзтриванеНапълно подкрепям идеята ти!:))
Не го хокайте много човека, да не вземе да му се "бъгне" нещо аватарот :-)))))
ОтговорИзтриване... впрочем технически проблем и на други, сродни нам форуми.....
Вие като ме гледате с цилиндъра и си мислите че ми е специалност да чистя комините ли?.
ОтговорИзтриванеНе ми е специалност но аз толква работи върша дето не са ми по специалност че.......
Няма проблем.
- Дупки провибам всякакви.
- Дупки запълвам всякакви.
- Комини отпушвам всякакви.
...Даже и такива дето от доста време не е горяло огънче в тях, ами само паяжина е останала.- ако е крайно наложително де.
...Все пак и аз трябва да си щадя четката.
Че сал с едната четка за кое по-напред,
щото комини, камини, и дупки с паяжини колкото щеш.
На вниманието на админа? Да се публикуват немедленно аудио и видеоматериалите, на които присъства тойзий запълвач на ..... всякакви .На всяка сбирка на еснафа води различни мацета, с което подрива моралните устои на останалите членове. Крайно време е председателя на комисията по "нюню" да се самосезира и в навечерието на събранието "дюдю-то", демек ,да се вземат съответните мерки, за вкарването на този "майстор" вправия път.
ОтговорИзтриванеДобре, че си кротувам, че не ми се помисля какъв занаят ще ми измислите... ама ‡† Nicki † Nnight †‡ е прав .... Админа да си пише негови статии, какво само се вмъква в моите...
ОтговорИзтриванеТаня Славова каза... ... ама ‡† Nicki † Nnight †‡ е прав ....
ОтговорИзтриванеееее разгеле....Един харен човек да се намери и да застане зад моята позиция.
Гледам- мащабен заговор се е заформил. Не зная как анонимец храбър не е гракнал до момента, и хвърлил и той камък срещу мен!?
ОтговорИзтриванемай че е време за ново правило във форума-
НЕ СЕ Е....ВАЙ С АДМИНА!!!
цък
:-)))))))