Гласуването в анкетата приключи.
Както се казва- Кой гласувАл, гласувАл! Кака сЪ ожени
Читателите(е, може би и на някое друго Ай Пи) дадоха своята дума:

За достоверност при запазването за бъдните поколения, на обстоятелствата породили еснафския глад... извинявам се- гняв, като притурка, запазвам в архив следните драматични редове:
Заличени са най- брутално, безценни за еснафското слюноотделяне, източници на вдъхновение. На лице е грубо погазване на свещенните права на админа, единствен той да поправя, преправя, трие, бърше, гаври и заличава.
Цитирам нашего председателя:
"Г-н esnaf sopot те такоова безобразие и в сродните на сродни нам форуми го няма!!! Та къде отиде демокрацията и свободата на словото, печата и тям подобни думички???? Поне като не сме яли то очите да оплакнем като хората :(( Аз протестирам и приканвам и другите воайори на кулинарното изкуство да изразят публично протеста си срещу АНТИДЕМОКРАЦИЯТА във форума!!!!"
Глас председателски- глас божи
Пускам едноседмична анкета, която ще изрази желанието на мнозинството...
следва анкетата...
P.S. .... също се очакват и идеи за нова анкета- примерно на тема- как трябва да се държи нашият двуличен съфорумник Е. Д. по чуждите форуми? Да продължава ли да плюе постоянно официалната линия на групата, само в редки екстре(екскре)мни ситуации, или въобще да си затваря плювалника?
.... но това са примерни тема и въпроси. Очаквам предложения, защото да си призная- лично аз съм пристрастен- тоя Е.Д. постоянно ми краде проектите за прикладите- КАФА!!!
В очакване сме всички, да бъде изпълнена волята на мнозинството!
В интерес на истината всички опитахме вече от вкусните катми и баклава, но хоратата в случая е за снимки.....P.S. .... също се очакват и идеи за нова анкета- примерно на тема- как трябва да се държи нашият двуличен съфорумник Е. Д. по чуждите форуми? Да продължава ли да плюе постоянно официалната линия на групата, само в редки екстре(екскре)мни ситуации, или въобще да си затваря плювалника?
.... но това са примерни тема и въпроси. Очаквам предложения, защото да си призная- лично аз съм пристрастен- тоя Е.Д. постоянно ми краде проектите за прикладите- КАФА!!!
Публикувал: "Сопотски Еснафъ"
аз мисля че няма лошо Е.Д.да си пише тук там из форумите но това за прикладите е лошо , лично аз съм виждал че не само ти краде проектите но ти подбива и цената:-))))))))
ОтговорИзтриванеПосле въздухар ме наричат :-\
ОтговорИзтриванеми то все опираме до ниво проект и....
Доста хора в други теми (и на други места) повдигнаха въпроса за поведението на Е.Д. по разни форуми, а сега никой нищо не казва !?! Защо !?!
ОтговорИзтриване;-)
... притеснен съм че анкетата пропада :-( ...
Админчееее ... не знам, кой на кого краде прикладите ама ти редовно плагиатстваш постове ат разни форуми ... :))))
ОтговорИзтриване