публикуване на статия| * | #|публикуване на коментар
VIP ЗОНА| |ПРАВИЛА| |Официални изявления | | | |
***

вторник, 28 септември 2010 г.

За кабриолетите, иновациите и още нещо...


Най- после Бойка се сдоби с така жадувания нов кабриолетНай- после дойде дълго очакваната поръчка, и няма да и се налага да кара тази обикновена серийна BMW таратайка, която бе принудена да изтърпи, докато дойде бленувания автомобил.

Името и реномето на фирмата, изработила скъпото возило, просто не подлежат на коментар.

Шосейният хулиган е типичен представител на немската школа от най-добрите и години и епоха. Под капака си крие поне няколко коня(да се чудиш къде са ги побрали). До момента така и не е локализирана бензиновата помпа. Купето е изработено от специална невидима за радарите еко материя, чиято формула е строго пазена фирмена тайна.

Фирмата гарантира, че с този автомобил не могат да Ви хванат с превишена скорост!

Ако все пак се случи да Ви преследват от органите на пътна полиция, то в този момент се впуска в действие фината ароматизирана емулсия, излизаща от ауспуха, и която зложелателите наричат пренебрежително пушек. В действителност това представлява сложен коктейл от газове тип “райски”, който коктейл прави органите на КАТ доста, доста по-доброжелателни, да не кажем дружелюбни


Кажете ми При кой друг автомобил са вплетени до такава степен страст, дизайн и технически иновации?

Ето и снимка то 5-то авеню в Ню Йорк. Събитието предизвика серия от верижни катастрофи по цялото протеже на известния булевард.Причината е захласването на всички шофьори по уникалния автомобил....

Паниката и бъркотията, получили се в мегаполиса, могат да се сравнят само с други септемврийски събития...


Информация на ухо: Източник, претендиращ за осведоменост, сподели че виден еснафски майстор "прогледнал" след като видял автомобилното бижу, и трескаво звъни на фирмата производител, за да запази ред при поръчката...


P.S. В едно със сигурност Kalina_Malina е права в язвителните си нападки срещу мен, а именно- нека затворим някои страници, защото стана малко скучновато. Време е да се върнем към това, което най-добре умеем, а именно.... да се ядем един други...

Публикувал: "Сопотски Еснафъ"

9 коментара:

 1. Още един живот да пестя , пак няма да мога да си позволя подобен разкош .Не ми се мисли какъв данък ще друснат на семейството за тази супер лимузина.Важното е , че Бойчи е доволна , че се отърва от тая ламя bmw-то и стана собственик на нещо, за което всички собственици на кабриолети ще и завиждат.

  ОтговорИзтриване
 2. ....изпросихте си черпнята.Аз след пътуването си до САЩ имах намерение да Ви зацепя ,но след кото ноучихте за тази моя разточителна покупка/пазена в дълбока тайна дори от най близките ми/явно трябва да Ви подкупя,че току виж изкарате на показ и други мои тайни винансови операции, несъвместими с даскалската ми заплата.

  ОтговорИзтриване
 3. е ти дам аз на теб едно зацепване! Не само черпня ами и подробен разказ за презокеанското пътуване .... , че аз още не съм била там.

  ОтговорИзтриване
 4. Ех, горкото то бе, ... ненаходило се :-)))))

  ОтговорИзтриване
 5. :)))))) направо ще падна от стола от смях не знам на Евгени как му ги ражда саксията такива неща :))))) СУПЕР ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ !!!!!!!!!

  Светльо а сега да те видя как ще избягаш от КУШЛЕВ :)))

  ОтговорИзтриване
 6. ЕЕЕЕ Ненко, как Евгени ... не виждаш ли ,че админа е метнал статията!?!

  ОтговорИзтриване
 7. Таман щях да го BANна!!!
  Знаеш ли от колко време му дебна цаката !!!
  ...и да ме бърка с този Е.Д. >:-(
  Направо не ми се споменава името му!

  ОтговорИзтриване
 8. Сори шефе, прости на нам грешните, ама както Калина писа в един друг пост все те бъркам с тази раздвоена личност (не искам да и споменавам богохулното име) щото стила на писане на двамата страшно много си прилича :))))

  ОтговорИзтриване
 9. Не ми говори!!!
  :-(
  Не стига че проектите за приклади ми краде най-редовно, ами и речта ми копира мо та мо, тоя плагиат безсрамен!!!
  :-(
  Постоянно мЪ ИНПРОВИЗИРА, както казваше един стар познат(Светльо се сеща)...

  Шъ зема да го BAN-на аС на края >:-))

  Що мълчи сега , А?
  В други теми застава с името си, все го дава такъв- обективен миротворец и радетел за свободното, пък тук мълчи кат...
  ай' да не казвам ‡†ког :-)))))

  ОтговорИзтриване

емотиконка се вмъква, като се постави символният и еквивалент в коментара
Можете да използвате някои HTML маркери, например:
<b></b>, <i></i>, <a href=""></a>
Как се публикува коментар, подробно е обяснено тук