публикуване на статия| * | #|публикуване на коментар
VIP ЗОНА| |ПРАВИЛА| |Официални изявления | | | |
***

петък, 22 октомври 2010 г.

Последен пост на един виртуален еснаф :-) Или Админът е мъртъв, да живее админа!
Имало едно време едни хора от източната и средна земя, дето се занимавали главно с рязане на дърво и желязо, които за краткост ще наричам резнистружковци.
Двете земи изобилствали от тях, ала всички те били разпокъсани, та даже не се и знаели един друг. И тези резнистружковци , в самото начало на нашето хилядолетие, решили да се събират всеки четвърти ден от седмицата, та да обменят резнистружковски мисли, лакърдии и откровени послъгвания.

За начало се събирали по кръчми разни най-разнообразни в източната земя.

В един красив ден, се отдала възможност да направят нещо повече от четвъртъчно резнистружковско надлъгване, като основали Ханзата от средната земя. Та в тази Ханза можели да влизат не само резнистружковци, ами и други люде. Заредили се да влизат разни- колебаещи се приходящи, гръмнипушковци, помощчии, сеирджии, винцесръбковци, най-обикновини сръдковци. През годините поотпаднали доста от помощчиите и сеирджиите, а винцесръбковците и най-обикновените сръдковци направо изчезнали от Ханзата. Дошли и люде(главно гръмнипушковци) от високата земя.

Ханзата от средната земя вече не била чисто резнистружковска. В определени моменти била ту помощчийска, ту сеирджийска, ту гръмнипушковска, а от време на време всичките заедно.
Дали е резнистружко, гръмнипушко, помощчия, сеирджия, хвалипръцко, или най-обикновен сръдко, за Ханзата на средната земя е без значение.

Защото както казва Дилбер Танас:
"...Но то, аслъ, човек бидува човек, ама и човек, човек бидува и магаре..."Избрах с тази набързо и нескопосано надраскана притча да започна последния пост на esnaf sopot
Време е виртуалния заядлив админец да отстъпи място на реален човек с реално име.

Не крия че тласък да напиша тези редове е разигралият се снощи екшън и словоизлиания по мой адрес. Тласък да, но това не е причината. Беше въпрос на време.

Към фрази, отправени лично към мен нямам претенции, може би са с основание,знам ли!?(не се сдържах- копнах го отново) Но думи от рода на: " не стига, че ти вдигнахме посещаемостта на форума" , (да не изброявам друго) ме карат да мисля, че изобщо не е схваната същността . Форумът, това сме всички ние. Аз не съм домакин някакъв, за да треперя, сакън, някой да не се обиди и напусне, па що не пише, пък безинтересно ли му е, и т.н.
Тук всеки е дошъл доброволно, и никой никого не държи на сила.

Просто се уморих. От днес обявявам че профилът на esnaf sopot остава администратор на доизживяване до избирането на нов такъв, и то в разумно кратко време, след което ще изчезне от VIPсътрудниците.

Така администраторът, който и да е, ще е избран, а не заварен при неясни обстоятелства, а и форума няма да е "мой".Оставям форума в добро според мен състояние. Към този момент в него има 148 публикации(вече 149 ), старателно и системно етикирани, и 936 коментара към тях.

Дали форумът ще се развива, или ще позападне, от всички зависи- на мен може би най-много от всички ми се иска да е първото.

Първият пост тук изобщо, когато форума беше практически бял лист, е със текст:
"Здравейте. аз съм първият, който пише във този форум...е, форумче (на право форумченце). Дано не съм последния. На добър час!" (22 юли 2008, вторник)

http://www.forum.esnafsopot.com/2008/07/blog-post.html

Аз ще си открадна задния край:

Дано не съм последният. На добър час приятели!
...пък от време на време може и да пописвам.... тайно... от ника на evgeni

.

_______________________
edit: На отговорно заседание, свикано набързо заради създалата се патова ситуация,

кризисния щаб взе решение esnaf sopot да продължи да админства, но само това. Сиреч, да опъва ярема, но да не си отваря много плювалника.

Публикувал за последно, е... или за предпоследно: "Сопотски Еснафъ"

6 коментара:

 1. Гена, според нас недей се оттегля от тази длъжност, защото без строгия админ форума няма да е същия. Напълно си прав, че форума това са хората в него, пък за приказките ти си достатъчно широко скроен човек, че да им обърнеш внимание.

  ОтговорИзтриване
 2. Оххх :p ... раздвоен съм :o

  Ще помоля да не се коментира едно всъщност окончателно решение. Няма драма никаква.

  Всичко си продължава, и ще си продължава по старому, само че с общи усилия на всички. Все пак става въпрос за форум, а не за театро .

  Като стана въпрос за театро, поздравявам всички, които днес вкараха еснафа със силен шут в киноиндустрията. С нетърпение чакам да видя филма.

  Ама редно е в заставката на филма да бъде вписан и еснафа, дето гледа чааветата на главната героиня :d

  Зад всяка успяла жена стои един мъЖ !!!

  ОтговорИзтриване
 3. аз предлагам по този въпрос да се пусне една анкета :q

  ОтговорИзтриване
 4. Мисля че е по-добре да се избере админ в четвъртък.

  Все ще нахлузим на ‡†няко醇 хомота :d :c

  Ако кажете обаче, ще говоря с тОА тънкообиден сръдко да направи анкета. Все още е админ в края на краищата :m !

  Други предложения има ли?

  ОтговорИзтриване
 5. Съвсем случаен блогър24 октомври 2010 г., 11:16

  Съвсем случайно попаднах във вашата дискусия и някак си от самосебе си реших да ви отправя съвет като цитирам няколко полезни мъдрости.
  "...Не нахлузвай на някого нещо, което сам на себе си не желаеш да нахлузят."
  и.....
  "...Който хомот гласи другиму...
  накрая сам се нахлузва в него"

  Това е от мен и мойте скромни съвети, предполагам ще бъдете така добри, да проявите мъдрост и да се вслушате в тях.

  ОтговорИзтриване
 6. Здравей Админче!

  Лично аз ще бъда безкрайно огорчена ако изпълниш това свое намерение - да изоставиш еснафския форум. Ще ми липсваш много! :f Без теб този форум вече няма да е същия! :b

  И това не е трагедия ... прав си... просто приятелите не се изоставят така...

  Та кой ще ми допълва публикациите , :j аааа ...

  За да направя опит да те разубедя:

  Тържествено обещавам от днес нататък независимо то всички мои ангажименти редовна да списвам и да публикувам винаги първо в еснафския форум !!!

  ОтговорИзтриване

емотиконка се вмъква, като се постави символният и еквивалент в коментара
Можете да използвате някои HTML маркери, например:
<b></b>, <i></i>, <a href=""></a>
Как се публикува коментар, подробно е обяснено тук