Веднага подкрепям написаното до тук със снимков материал. :)
------------------------------------------------------------------------------------
емотиконка се вмъква, като се постави символният и еквивалент в коментара
Можете да използвате някои HTML маркери, например:
<b></b>, <i></i>, <a href=""></a>
Как се публикува коментар, подробно е обяснено тук
Запушена ми бе устата, та нищо не мога да кажа, ...ама айряна соленичък ми излезе ;-(
ОтговорИзтриване...нещо против айряна ли имаш???!!!
ОтговорИзтриванеНищо против, ама... щото се набутах с две кофички :-(
ОтговорИзтриванепък и натъртването на Kalina_Malina, цитат:"айрян от истинско купено мляко"... предизвиква горчив вкус в устата ми ;-(
------------------
Kalina_Malina, радвам се за втората Ти публикация, и те приканвам да качиш снимки от финалите на караокето, щото ние с NickiNight сме малко несериозни... само се замеряме с клипове :-)))))
И не че esnaf sopotсъщата седмица не бе ял баница у тях,но не та не -"баницата на Kalina_Malina "искал.
ОтговорИзтриванестранно как преждеговорившата..или по - скоро преждепишущата се изказва за esnaf sopot и за дома му не в първо и второ лице а в трето....
ОтговорИзтриванеKalina_Malina, баницата беше много вкусна, ама остава висящ въпроса за едни английски бонбонки и един търновски пестил ;-)
ОтговорИзтриванеТози коментар бе премахнат от автора.
ОтговорИзтриванеKalina_Malina ,... е о'т си махна коментарот!?
ОтговорИзтриване;-)
evgeni каза
ОтговорИзтриванеKalina_Malina ,... е о'т си махна коментарот!?
Защото е тръгнала за Търново за пестил и пътьом ще се отбие и през Лондон....
:-)))))))))
ОтговорИзтриванеТакава ще да е работата, сигурен съм , че пътьом ще се отбие и през Соколица, за да си попее ;-)
А пък Кире Виж как се пъчи с чуЗ айрян :-)))))
ОтговорИзтриванеВиждам, че още споменувате невероятните готварски умения на мома Калина. Предлагам коледната баница с късмети на еснафа да бъде сътворена от кой мислите........
ОтговорИзтриванеKalina_Malina, мълчанието, нали е знак на съгласие :-))))) Хайде айряна пак от мен ;-)
ОтговорИзтриванеМълчанието е по-скоро знак за размисъл. Мисля си кой е този анонимен, дето е предложил аз да направя коледната баница. Имам предположение кой е, но нека сам си каже. Иначе никаква баница. Такива важни неща не могат да се предлагат анонимно. Нали така?!!
ОтговорИзтриване